Trainingen

Opleidingen en Cursussen

Ongevallen zitten in een klein hoekje, dagelijks worden we er mee geconfronteerd, gierende ambulances, meldingen van ongevallen in de dagbladen, maar vooral in de  huishoudens gebeuren de meeste ongevallen. Denk maar aan vergiftigingen, valpartijen of hartinfarcten, je bent er als medebewoner er het eerst erbij en dan wordt er van jou hulp verwacht. Behalve dat je bij wet verplicht bent je medemens in nood te helpen, ben je dit vooral moraal verplicht.

Daarom verzorgt of bemiddelt EHBO Vereniging Norg e.o.de opleidingen en cursussen “Eerste Hulp Bij Ongevallen” en die worden gegeven door onze zeer ervaren en gekwalificeerde
docent en lotussen.

Wij leiden op voor de volgende disciplines:
Beginners EHBO bestaande uit:
. Het basisgedeelte,
. Verbandleer,
· Kleine ongevallen,
· Reanimatie,
· AED bediener.
Eventueel aan te vullen met:
. Sportletsel,
. Wandelletsel.
Daarnaast kunt ook gaan voor Eerste Hulp Aan Kinderen, dit is een opzichtstaande opleiding die u buiten de beginners opleiding kunt doen.  Ook de jaarlijkse herhalingen kunt u bij ons volgen.
Onze opleidingen en cursussen worden gegeven in Norg in de Brinkhof en in  Huis ter Heide in de Schuilhoeve.
De avonden zijn: maandag en woensdag van 19.30 tot 21.30uur.
In overleg kan alleen de cursus Sportletsel worden gegeven voor b.v. sportverenigingen of scholen. U doet dan geen examen maar legt wel een toets af en ontvangt u van ons een deelname certificaat.

De kosten voor de beginners opleiding kost € 250.00 (dit is inclusief studieboeken van het Oranje kruis en examen)
De kosten voor de opleiding Eerste Hulp Aan Kinderen kost € 130.00  (dit is inclusief studieboeken van het Oranje kruis en examen) Raadpleeg uw ziektekostenverzekering voor een vergoeding van uw opleiding.

Voor nadere informatie neemt u contact op met de vereniging